Пријаве за Сајам 2023. могуће преко интернетаДигитализација сегмената пољопривредног сајма у Невесињу, на челу са омогућеним онлине пријавама, води ка новој ери практичности и ефикасности како за учеснике тако и за организаторе догађаја. Прихватајући модерну технологију, невесињски Сајам отвара врата ширим масама како пољопривредним произвођачима тако и љубитељима манифестације. Уводећи ову мјеру, поред традиционалних папирних пријава у службеним просторијама омогућен је и поједностављен процес пријава.

Ова могућност ће омогућити излагачима и произвођачима да приступе и поднесу пријаве за учешће на догађају из удобности свог дома, притом елиминишући географске препреке, ризик од високих температура које ових дана иду и до 36 степени Целзијуса и смањњујући административне терете.

Како се пријавити?

Путем ове пријатељски настројене онлине платформе, сви заитнересовани се могу регистровати односно пријавити своје учешће ОВДЈЕ , без обзира на уређај који користе уз интернет приступ. Могуће је једноставно учитати “QR код” са слике испод:

Дигитални приступ не само да је олакшао процес регистрације, већ је и омогућио анализу и праћење података у реалном времену, што може бити од велике користи организаторима при доношењу одлука заснованих на стварним подацима, а не разноразним пројекцијама и “гаткама” у сврху побољшања свеукупног доживљаја Сајма.

Директно пријављивање


Срећно!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *