Уручење “Јунајтедове” награде и дружење са учесницама такмичења “Ритам Европе”


Добитница

Удружење грађана “ВИД” уприличило је данас, у ресторану “Невесиње“, дружење са учесницама и представницама нашег града на такмичењу “Ритам Европе“.

Том приликом, уручена је новчана награда Ивани Петковић, студентици психологије, из Невесиња, за СМС подршку тиму који нас је представљао. Награду је обезбиједила локална фирма “ИТ Јунајтед“.

Хтјела бих да се захвалим ИТ Јунајтеду на награди, и Удружењу ВИД за организацију овог угодног дружења, као и за мотивацију грађана за сљедеће покрете. Желим им пуно среће и успеха у будућем раду” ријечи су Иване Петковић, студентице психологије на Филозофском факултету у Бањалуци, из Невесиња, и добитнице награде за подршку .

Предсједник Удружења “ВИДСтефан Бејатовић је изразио наду да ће се овакве активности и сарадња наставити у будућности.

Веома ми је драго да постоје овакви појединци и фирме у нашем Невесињу, и ми као Удружење смо у потпуности поздравили ову акцију и намјеру. Још једном хвала свима који су одвојили вријеме и послали бар један СМС као знак подршке” наводи Бејатовић.

Иако нису оствариле жељени успех, нашим представницама је јасно да су оне ипак наше побједнице. Заједнички став наших такмичарки је “да је ипак могло боље”. Без обзира на исход, оне су захвалне својим суграђанима и свима на подршци која им је пружена, али и поносне на чињеницу да су баш оне имале ту част да представљају свој град.

Сличног става је и координатор испред Општине Невесиње и члан жирија “Ритам Европе“, Александар Вуковић.

Велику захвалност, прије свега, дугујемо начелнику Општине и цијелој општинској управи који су све вријеме несебично подржавали свој тим, као и свим нашим суграђанима који су подржали учеснице СМС порукама” наглашава Вуковић.

Александар Вуковић, координатор тима

Треба напоменути да су велика медијска подршка нашим представницама били наши суграђани и домаћини данас који су организовали и наградну игру како би додатно мотивисали суграђане да пошаљу што више СМС порука” додаје Вуковић .


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *