O nama

Nevesinje Online je pouzdana i ažurirana digitalna platforma usko vezana za dešavanja u našoj opštini i služi kao jedinstven izvor informacija za posjetioce. Pružajući korisne informacije na jednostavan način, Nevesinje Online platforma je odličan resurs za sve one koji žele biti informisani o aktuelnostima, dešavanjima i projektima u našoj zajednici. Dobrodošli na online destinaciju za sve što se dešava u našoj opštini!

Dobrodošli na digitalnu platformu koja vam pruža najnovije informacije o dešavanjima u našoj opštini! ELF je centralno mesto gde posetioci mogu dobiti sve relevantne informacije o aktuelnim događanjima, vestima, projektima i aktivnostima u našoj zajednici.

Nevesinje – Jedno u Svijetu

Ero u Doba Korone” – Mladi iz Udruženja VID iz Nevesinja predstavljaju prvi projekat digitalne transformacije i promocije nematerijalnih potencijala naše opštine

Kratki video film “Ero u doba korone” , posvećen nevesinjskoj olimpijadi, uprkos koroni #202Olimpijada #ITUnited #UGVid #Nevesinje

U doba pandemije, kada su mnoge oblasti društva suočene sa izazovima i promenama, mladi iz Udruženja VID iz Nevesinja su odlučili da budu inovativni i koriste moderne tehnologije kako bi unapredili standarde i povećali vidljivost nematerijalnih potencijala svog kraja. Tako je nastao film “Ero u Doba Korone”, koji predstavlja prvi projekat digitalne transformacije i promocije Nevesinja.