Atmosfera u KMF Nevesinje pred duel sa Radničkim


Atmosfera u KMF Nevesinje pred duel sa Radničkim sa kojim se sastaje na domaćem terenu u nedelju je i više nego dobra.

U nedelju dočekujemo Radnički i želimo nastaviti niz pobjeda” saopštavaju iz nevesinjskog Kluba malog fudbala.

U nedelju, 5.decembra sa početkom u 17h svakako nas očekuje dinamična futsal utakmica između domaćeg KMF Nevesinje i futsal kluba Radnički Novo Goražde u Sportskoj dvorani Nevesinjka

Radi se od jednom od mečeva 6.kola Druge lige Republike Srpske “Jug.

Cilj Nevesinjaca zadržati maksimalan broj bodova i nastaviti pobednički niz mečom u nedelju.

Na krilima pobjede u Zvorniku

Nakon sjajnog performansa i još sjajnije pobjede na gostujućem terenu u Zvorniku, Nevesinjci s razlogom imaju visoka očekivanja na domaćem terenu. Ipak protivnika ni u kom slučaju ne potcjenjuju.

Za protivnika imamo jednu solidnu i iskusnu ekipu koja već dvije sezone igra na drugoligaškim parketima Republike Srpske, te sa određenom dozom opreza ulazimo u taj meč” navode iz KMF Nevesinje i dodaju “respektujemo ekipu Radničkog, ali ponovo smo mišljenja, da smo dosta kvalitetnija ekipa, te da smo veliki favorit i u ovom duelu“.

Nedostaci domaćina

Zbog isključenja u prošlom kolu domaća ekipa biće oslabljena. Izostaće veliki talenat lokalnog kluba Miljan Gutić, i kapiten Goran Prodanović. Sa druge strane, ono što Nevesinjce dodatno ohrabruje jeste povratak Vučetića i Radovanovića, koje odlikuje sportska mudrost i iskustvo.

Niz od četiri pobjede predstavlja maksimalni ovosezonski učinak, što Nevesinjci žele unaprijediti pred svojom publikom.

Pod parolom “Naš klub , naš grad, naše Nevesinje ” pozivamo vas da svojim prisustvom na tribinama doprinesete novoj pobjedi KMF Nevesinje petog decembra sa početkom u 17h.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *