Dodik predložio Čovića za srpskog člana Predsjedništva na narednim izborima


Nakon govora Dragana Čovića u Narodnoj skupštini Republike Srpske, javnost se podigla na noge. Osim što su u Srpskoj šokirani da se Dragan Čović pokazao veći Srbin od trećine koji biraju Srbi iz RS ovo je samo potvrdilo njihovo prijateljstvo i savezništvo još jače, a kako bi dokazali dokle su spremni da idu, Dodik je Čoviću dao ponudu koja se ne odbija.

Obzirom da se zove Dragan, i da mi to ime takođe koristimo u svom narodu, ne vidim razloga za što on ne bi predstavljao Srbe na narednim izborima? On je moj veliki prijatelj i čovjek je od riječi, želim da mu ovim činom to i dokažem. Ja uzimam izbore glat svaki put, i malo mi je više muka od mandata koje sam naredao. Njemu je to golemo i želim da ga predložim ispred SNSD-a kao člana Predsjedništva iz reda srpskog naroda”, istakao je Milorad Dodik.

Kaže da je svjestan koliko Čović voli tu poziciju, da jednostavno želi od srca da mu je prepusti, iako je će to javnosti malo zvučati konfuzno obzirom da predstavlja stranku u kojoj nije.

Mi ćemo njemu ponuditi da on bude kandidat SNSD-a, jer već imamo uhodanu mašineriju i glasačko tijeloOn i dalje će ostati predsjednik HDZ-a, koji će svakako predložiti nekoga iz reda Hrvata, ali taj u startu neće proći zbog onog nametljivog Komšića. Zato ćemo mi fino postaviti Dragana, koji će u jednu ruku predstavljati ne samo Srbe, već i Hrvate na narednim izborima”, dodao je Dodik.

Dragan će tako konačno dobiti priliku da ponovo sjedne u Predsjedništvo BiH, jer ukoliko bude čekao da Komšić ispuca sve svoje mandate, boji se da neće imati dovoljno godina života za to.

Ostale najjače šuplje i vicevi.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *