Istinski posvećeni pacijentima i njihovom zdravlju


Ova bolnica je očito mjesto gdje pacijenti dobivaju najbolje brige i gdje se medicinsko osoblje trudi da pacijentima pruže najbolju uslugu. Ova ustanova i njeno medicinsko osoblje su istinski posvećeni pacijentima i njihovom zdravlju. Njihova pažnja prema pacijentima, uz izvanredno stručno znanje, čini ih izuzetno vrijednima svakog poštovanja i divljenja. Na čelu sa doktorom Veliborom Milivojevićem, ova ustanova ne prestaje da fascinira javnost.
Svi oni su zaslužni za visok nivo zdravstvene zaštite koji se pruža pacijentima u bolnici Nevesinje.

Ozbiljno, a nepretenciozno liderstvo

Kada govore o direktoru bolnice, pacijenti često kažu da rad doktora Velibora Milivojevića, i direktora nevesinjske bolnice krasi ozbiljno, a nepretenciozno liderstvo.

Čini se da je pacijentica Aleksandra Savić izuzetno zadovoljna uslugom koju joj je pružila bolnica Nevesinje i njeno medicinsko osoblje. Ona je putem društvenih mreža pohvalila visok nivo organizacije rada, razvijene međuljudske odnose, disciplinu i odgovornost, kao i izuzetno visok nivo empatije i dostojanstva kod medicinskog osoblja. Pored toga, Aleksandra je izuzetno impresionirana izvanrednim ljudima koji rade u ovoj medicinskoj ustanovi, od medicinskih sestara do hirurga i anesteziologa.

Ukratko, izgleda da je pacijentima u bolnici Nevesinje pružena izvrsna usluga i da su ljudi koji rade tamo visoko cijenjeni za svoje znanje, iskustvo, empatiju i dostojanstvo.

Zašto svi hvale bolnicu?

Nevesinjska bolnica spada među najopremljenije ustanove ovog tipa u regiji, a poznato je i da ima odličnu saradnju sa zdravstvenim stručnjacima iz Srbije, što uveliko doprinosi nivou i kvalitetu usluga, ali i ugledu ove ustanove. Gostovanje doktora Milivojevića možete pogledati.