Može li nevesinjski PDP na zelenu granu? S Jelenom na ti u baščetu


Istaknuta lica PDP-a danas su posvetila obilasku nekih mjesta i širenju svoje propagande, između ostalog i Jelena Trivić u Nevesinju. Može li PDP na zelenu granu? Od ljudi koliko je moglo stati za 2 stola u “baščetu na Trgu” nevesinjskom najviđeniji članovi nevesinjskog ogranka partije su pred penziju, ili u penziji, što može protumačiti kao da se partija predaje u ruke onome ko ćenajzad imati vremena za bavljenje ovom partijom.

Vode nikad mutnije, a za politiku kao i za ljubav nikad nije kasno

Ako tako bude , prognoza je da veliki igrači neće čekati, jer lakše je kadrove kupiti nego izgrađivati, zar ne? Nevesinje je prioritet, jer je PDP Nevesinje izgubio stranačku infrastrukturu i parlamentarni status.

Nekadašnje perjanice ove partije danas su funkcioneri DNS– a, SNSD-a, SP-a pa čak i Ujedinjene Srpske. Ono što je ostalo u nezanemarivom procentu glasa za SNSD i tu greške nema.

Aktiviste iskupljali po kladionicama

“Pa bola šta tu radiš?! Trivićka došla, a niđe nikog, ni aktivista ni glasača – NIKOG ! “

Simpatizer Jelene Trivić


Između Trivićke i binga pobjedu je izvojevala apikacija. Tješi to što je bingo igrica koju niko nije “pobijedio“.

Malo vina, malo dima..

Pravo pitanje postavlja se vrhu PDP-a. Zna li Jeca profesorica za koga glasaju “njeni glasači“? Od Krunića se to ni ne očekuje niti čim pokazuje da ga zanima za koga će neko zaista glasati. U Nevesinju je opšte poznato da se u malim partijama nerijetko sjedi na dvije, tri ili više stolica, i to je i dan danas tako.

Primajući plate kao funkcioneri stranaka iz vladajuće koalicije malo kome je do “stranice jednog PDP-a” pa objavljuje po principu igara na sreću – možda bude džekpot!

PDP-ovci, nije vrijeme striže. Čiji god članovi ga činili, pokušali su reanimirati facebook stranicu po receptu koji je “upalioStanivukoviću – koristiti ljudske emocije i delikatne situacije zarad politučkih poena. Konkretno , radi se o objavi koju je Davor Dragičević potopio lično, a potekla je baš od lokalnog PDP-a .

Marketinška ocjena 1.5 / 10

Što se tiče marketinškog dijela posla radi se o potpunom promašaju i neorganizovanosti. Iako je njihov partijski kolega Stanivuković odradio fenomenalan posao za prošle izbore dok Krunić, Trivić i kompanija nema taj takt.

Među foto objavama jedva jedno da se bavi PDP-om

U svojim ličnim promocijama preokupirani su objavama koje odaju utisak masovnosti i pozitivne energije (Trivić)

A oobjava iz Nevesinja nema?

ili najavama okupljanja (Krunić), a događaj u Nevesinju.

To je što se tiče organizacije, a sam kvalitet digitalnog marketinga, sumorne slike, jarke boje, siromašan i neadekvatno personalizovan tekst govori o tome da su sadržaji kreirani u pukoj brzini pritom veoma laički, očigledno bez ikakvog strateškog cilja.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *