Kuljić siguran: mandat nije upitan


Politička kampanja je u jeku, a političke partije predane su zadatku, bez govora mržnje i elemenata omalovažavanja drugih. Socijalistička Partija jedna je od rijetkih takvih. Nosilac liste Ognjen Kuljić smatra da je mandat neupitan.

Nosilac liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske ispred iz Izborne jedinice 9 OgnjenMoniKuljić (SP) otvoreno kaže da se neće baviti drugima već sobom, svojim programom i onim što mogu uraditi za lokalnu zajednicu u narednom periodu.

Prljava kampanja – nemoć

Mandat nije upitan

Kada je riječ o političkoj kampanji i izrugljivim plakatima koje smo imali prilike vidjeti, Kuljić smatra da prljava kampanja odlikuje nemoćne političke strukture koje svojim programom i djelom ne dolaze do povjerenja birača. Socijalistička Partija nije slučaj. Kuljić je siguran u politike koje predstavlja, te da nema tog plakata koji će urušiti povjerenje građana koje se gradi godinama. 10 mandata u NSRS i 2 u Predstavničkom domu PSBiH dovoljno govori u prilog tome.

U Izbornoj jedinici 9 mandat nije upitan jer SP ima stabilne politike, prepoznatljive i kvalitetne kadrove i meni je čast što predvodim jednu takvu listu

Ognjen Kuljić

Za Topportal Kuljić je izjavio da stabilne politike SP-a uz prepoznatljive i kvalitetne kadrove donose siguran mandat u izbornoj jedinici 9.

U Izbornoj jedinici 9 mandat nije upitan jer SP ima stabilne politike, prepoznatljive i kvalitetne kadrove i meni je čast što predvodim jednu takvu listu“, ističe Kuljić i dodaje da je na ovom području sigurna podrška zajedničkim kandidatima koalicije Miloradu Dodiku i Željki Cvijanović, te da ova koalicija predstavlja najstabilniju i najdugotrajniju koaliciju na ovim prostorima koja će u Hercegovini zabilježiti do sada najbolje rezultate.

Ankete za istraživanje koje se sprovodi na teritoriji Opštine Nevesinje takođe projektuju rekordan rezultat ove partije.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *