Lana Pudar propušta Svjetsko


Najbolja plivačica države Lana Pudar neće se takmičiti na predstojećem Svjetskom juniorskom prvenstvu koje se održava u južnoameričkom Peruu.

Iz Kluba vodenih sportova Orka Mostar saopštili su da je Lani prije svega potreban odmor, što govori o profesionalnosti tima koji okružuje Lanu.

Dragi ljudi, evo da vam se nakon više hiljada poruka i poziva koje smo dobili u ovih nekoliko dana javimo i zahvalimo na ljubavi i podršci koju nam pružate. Prije svega, izvinjavamo se što nismo bili u mogućnosti svima odgovoriti na poruke i pozive. Ova podrška i euforija koja trenutno vlada u našoj državi radi Laninih rezultata, sve ovo postignuto čini još slađim i sve nas zajedno čini još ponosnijim. Hvala Vam u ime Lane, u ime ljudi koji rade sa njom i u ime Laninih roditelja i brata. Lanini rezultati su plod jednog teškog i mukotrpnog rada, velikih odricanja prije svega Lane, a onda i cijelog tima koji radi s Lanom i njene porodice. I jedno veliko hvala od srca svima koji nam na tom putu pružaju podršku. Mi znamo šta hoćemo, šta nam je cilj i na tom putu ne mislimo stajati. Sutra (20. august) u organizaciji našeg kluba i Sportskog saveza Grada Mostara na platou ispod Starog mosta s početkom u 19:00 sati održat ćemo press konferenciju za predstavnike medija jer osjećamo obavezu da se poslije svega obratimo našoj javnosti“, poručuje Lanin tim.

Kako bi smanjili pritisak javnosti ovo će biti prvo i jedino pojavljivanje u medijima jer osim odmora Lani je potrebno i vrijeme sa porodicom.

Koliko pratimo Lanu znamo da od januara nije imala trenutka vremena za sebe.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *