Majka prijeti “haosom” u osnovnoj školi


Majka prijeti haosom u osnovnoj školi

Danas treba orden dati pojedinim nastavnicima i profesorima, sa kakvim sve roditeljima moraju komunicirati!

Komentar

Biti odgovoran roditelj, a posebno majka, jedan je od najvećih izazova današnjice. Frustrirana time što je dijete dobilo jedinicu, jedna majka putem društvenih mreža prijeti da će u školi napraviti “haos

Sporni sastav

Majka se oglasila na instagram

Iz Osnovne škole u Budvi na “Podgorički vremeplov” nalog na društvenoj mreži instagram dostigla je vrhunac kada je pristigla “molba savjesne majke” koja prijeti da će napraviti haos u školi zbog ocjene za pismeni sastav.

Da li mogu da Vas zamolim da objavite jedan pismeni dečiji iz nove Osnovne škole u Budvi. Dete ima sve petice, dete koje ne uči kuci samo sto čuje na času. Imao je koronu tri nedelje nije išao u skolu kad se vratio najbolje uradio u razredu test iz matematike.. Zbog naravno da su zaboravila deca i da pišu, ali je pustio maštu i izmišljao jer pati za tatom ja sam samohrana majka. Prvo mu je dala dvojku na testu na kojem sam našla dve greške sada 1. Nastavnica koja bi pre svega trebala biti pedagog i psiholog “napisala je instagramajka.

Sastav u cjelosti

Instagram protiv škole

Opisujući svoje dijete, majka navodi da dijete ne uči kući, već koristi samo ono što čuje u školi, i pritom ističe da najbolje radi test iz matematike. Ako već znamo da majka provodi vrijeme na instagramu, slutimo da dijete u najmanju ruku vrijeme provodi na telefonu – što je sudbina mnogih, danas, i na ovim prostorima.

Ostavi mama facebook i instagram i uzmi dijete za šaku i provežbaj kući pisanje, obzirom da je online nastava

Krivac je uvijek neko drugi

Majka je svojom objavom pokušala izgraditi argument na emotivnom momentu, ističući kako je samohrana majka i kako dijete pati jer je otac u Srbiji.

Da, nastavnici su krivi što ti je dijete nepismeno, kako ne. Evo sad bi trebalo svaka njihova ocjena da se izloži sudu javnosti.

Sljedeća stvar koja je iritirala javnost jeste isticanje da djeca ne idu u školu već pohađaju online nastavu. Prije svega online nastava nije uvedena kao stvar modernizacije već kao mjera zaštite djece od zaraze virusom COVID-19.

Nekom je normalno miješati ćirilicu i latinicu

Zbog načina nastave i osuđujući nastavnicu majka bez problema kaže da je u tim okolnostima normalno miješati pisma, ćirilično i latinično. Je li zaista?

Osude javnosti

Ova objava izazvala je lavinu komentara, uglavnom osuđujuće prirode, uz po koji “ma hajde Boga ti” komentar. Neki su ispod 👇

Budite realni, i ovo 1+ je previše
Meša ćirilicu i latinicu? Kec ko kuća. Stop mama medvedima, razmaziše decu", poručuju joj u većini ljudi na stranici, mada ima i onih koji su na njenoj strani
Jel tebe ženo stvarno nije sramota da ovo objaviš ovde?? Ovaj pismeni nije ni za nulu! Verovatno da ni ti nisi nista pismenija kad ti je ovo čudno! Ovaj plus mu je poklonjen

Znači, danas roditelji prave haos po školama, jer su im djeca nepismena, lijena i nemaštovita…

Međutim bio je i po neki komentar “podrške

Popij nešto obraza ti, nagrdićeš nekog. Čist primjer zašto nam djeca izrastaju u nasilnike i nerazumne ljude.
Ajde mama odmori, valja ponekad i koja jedinica


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *