OB Nevesinje promoviše mogućnosti i prilike za mlade


Mladi ljudi, kao najvrijedniji resurs svake lokalne zajednice, imaju itekako značajnu ulogu ali i odgovornost u ovim bremenitim vremenima. Program Omladinske banke, koji se realizuje uz podršku Opštine Nevesinje i Fondacije Mozaik pokazao se kao jedan od najkvalitenijih načina rada s mladima koji podstiče kreaciju, inovativnost i preduzetnički duh kod mladih. Suština je, u svakom slučaju, animirati i podstaći mlade na angažman unutar svojih zajednica. Uključeni u rad programa od samog početka nastoje obezbjediti adekvatnu vidljivost realizovanih aktivnosti kako bi informisali organizacije koje rade s mladima i privukli što veći broj mladih.

Kako bi približili tu mogućnost “bezštelnih prilika” na jedan inovativan i mladima interesantan način došlo je do realizacije projekat “Neue Signe – promocija OB i umrežavanje“, čiji je cilj bio uključiti nove aktere u tkzv. OB zajednicu i promocija rada lokalnog OB – a.

Mladi muzički talenti koji nerijetko osvajaju medalje na takmičenjima u zemlji i regionu, zahvalni su programu OB-a putem kojeg je kompletirana studijska oprema nabavkom PreSonus kontrolera.

S ciljem što bolje promocije programa ocrtan je logo OB-a Nevesinje.

Izrada grafičkog sadržaja i snimanje kadrova, Nevesinke

S povećanim učešćem mladih u procesima koji se tiču unapređenja i uređenja lokalnih zajednica svakako dolaze i vidljivi rezultati.

20/21


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *