Nevesinjci remizirali u Čapljini


Juče je održana prijateljska utakmica između HNK Višići (nadomak Čapljine) i FK Velež iz Nevesinja. Duel u kojem nije bilo golova odigrao se u Višićima.

Prvo poluvrijeme je sudeći po tempu igre i izvršenom pritisku pripalo domaćinu, ali je golman nevesinjske ekipe bio na visini zadatka . Drugo poluvrijeme prošlo je bez velikih šansi, iako je bilo nemoguće neprimjetiti trud i napor obje ekipe. Najveća borba vodila se na sredini terena .

Poslednjih 15 minuta pripalo je Nevesinjcima koji su našli načina da stvore par sjajnih prilika i takozvanih “1 na 1” situacija međutim ni golman domaćina nije za potcijeniti koji se fantastično snašao i spriječio prilike iz prekida.

Iako je utakmica bila prijateljskog karaktera obje ekipe zaslužile su čestitke za fer i korektnu igru, a igrači utakmice sigurno mogu biti golmani i to : Zvonimir Ivanković za Višiće, koji je u drugom poluvremenu kada su nevesinjci “dodali gas” zamijenio Josipa Šutala i sačuvao domaćinsku mrežu netaknutom. Za statičnu mrežu gostiju pobrinuo se Miloš Zurovac .


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *