Kuljić jasno: prioritet radna mjesta i razvoj


SRPSKOM NARODU JE DOSTA PODMETANJA! POTREBNA POLITIKA MIRA, STABILNOSTI I RAZVOJA

Ohrabrujuće riječi za naš narod čule su se večeras u sportskoj dvorani “Nevesinjka” sa tribine Socijalisticke partije. Iako, motivacijskih i obećavajucih govora ovih dana ima na pretek, čini se da ono sto je sinoć poručeno Nevesinjcima, prihvaćeno sa povjerenjem.

Nosilac liste koalicije Socijalistička partija Petar Đokić- NDP-SNP za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice 9 Ognjen Kuljić, rekao je da se Nevesinje opredijelilo za podršku Socijalistickoj partiji, njihove ideje, program i viziju, te da prepoznaje napore i rad socijalista.

Socijalisti idu po mandat

Čista srca i svijetla obraza

Ognjen Kuljić

Ne želimo svoje političke poene da skupljamo na blaćenju drugih jer to ne nosi ništa dobro. Srpskom narodu je dosta svađe i previranja. Srpskom narodu je dosta podmetanja. Srpskom narodu treba politika mira i stabilnosti. Srpskom narodu treba politika privrednog i ekonomskog razvoja. Srpskom narodu treba politika koju zastupa SP i za koju ću se ja boriti kao budući narodni poslanik“, rekao je Kuljić pred prepunom dvoranom.

Kuljić se posebno osvrnuo na energetski sektor na cijem je celu predsjednik SP– a Petar Djokić.

Danas samo vidite koliko je važno biti energetski nezavisan. Danas je megavat sat električne energije na tržištu od 650 evra, a u zimskom periodu preko 1000 evra. Danas mi ne da zavisimo od toga već spremamo nove kilovat sate koje možemo da izvezemo, a samo na području opštine Nevesinje u toku su investicije preko jedne milijarde maraka prije svega zahvaljujući Đokiću i odgovornom odnosu u sektoru energetike koji imamo“, rekao je Kuljić.

Sjedište HE Dabra u Nevesinju

Takodje, napomenuo je i kolika je važnost za Nevesinje i HE Dabar sa kompletnim Gornjim Horizontima, čije sjedište mora biti u Nevesinju jer najveći dio teritorije koja se plavi, pripada Nevesinjskoj opštini , te da se oko tog pitanja mora postići politički koncenzus na lokalnom nivou.

Pročitajte još👆

Spomenuvši vjetropark Grebak koji je bio osoporavan i solarni par za koji se već čisti teren, naglasio je da svi ti projekti sa sobom nose benefite i da ce se zalagati da sve do jedna marka koja se dobije kroz ove projekte ide za otvaranje radnih mjesta jer je to jedini garant opstanka stanovnistva na ovim prostorima.

Pozvao je svoje sugradjane da daju podršku socijalistima na svim nivoima vlasti i da podrže Dodika i Cvijanović jer je to jedina ispravna odluka.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *