Osude incidenata iz mržnje i predrasudaNikola Tesla

“Ako budem imao sreće da ostvarim barem neke od svojih ideja, to će biti dobročinstvo za cijelo čovječanstvo. Ako se te moje nade ispune, najslađa misao biće mi ta da je to djelo jednog Srbina.”

Nikola Tesla

Kao jedan od učesnika izrade Akcionog plana za koheziju zajednice Nevesinje i kao potpisnik istoimenog dokumenta i nosilac Koalicije za borbu protiv mržnje i predrasuda u Nevesinju, Udruženje VID iz Nevesinja izdalo je saopštenje za javnost povodom incidenta koji se dogodio u selu Hrušta koji je počinilo n.n. lice.

U Udruženju ističu da su kroz svoje aktivnosti i realizovane projekte uložili velike napore kako bi kako bi poboljšali imidž Nevesinja i svojim dejstvovanjem zbližili mlade iz različitih dijelova Hercegovine. Od rezultata, odnosno od ostvarenja gore navedenih ciljeva Udruženja najveću i direktnu korist imaće upravo opština Nevesinje i njeno stanovništvo.

Saopštenje Udruženja VID Nevesinje
Projekat “Bogatstvo različitosti kultura u Nevesinju” – Upriličeno za obilježavanje Svjetskog dana kulturne raznolikosti za dijalog i razvoj
@ug_vid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *