Otkriveno : šta vakcine rade organizmu


Otkrivamo: Šta vakcine rade organizmu

Od pojave koronavirusa svakodnevno smo svjedoci velikog broja “teorija zavjera“. Teorije i tumačenja su kulminirali sa pojavom prvih vakcina, a politički sukob Istoka i Zapada određivao je smijer i oblik teorija. Proteklih dana predmet teorije su artikli odnosno vakcine Pfizera i Moderne.

“Čipuju nas”

Najviše pažnje u javnosti širom svijeta dobila su tumačenja kako vakcine, kreirane na bazi informacionog RNK, utiču na strukturu DNK, i kako sadrže mikro-čip koji će velesile koristiti kako bi iskontrolisali i upravljali masama.

Prosječno inteligentna osoba može bar pretpostaviti da ukoliko imate Google nalog, profil na društvenim mrežama ili neku od mobilnih aplikacija – drugi čip vam ne treba.

Teški metali i sterilitet

Ono što možda najintenzibnije zastupaju oni koji se protive vakcinisanju (anti-vakseri) su teorije kako vakcine sadrže teške metale i otrove, te kako uzrokuju sterilitet. O izazivanju steriliteta možete pročitati OVDJE.

Otkriveno:

Oni koji pripadaju anti-vakserskom lobiju svijeta su kinesku vakcinu proglasili “destilovanom vodom“, a vakcine zapadnog porijekla nosioce modernih mikro i nano tehnologija za koje se samo sluti kakve će sve posljedice imati na ljudski organizam.

Najbolji video godine


Epidemkolog Figel-Ding je na svom tviter nalogu objavio video naziva “Projekat kreatora vakcina” , koji je kasnije proglašen videom godine. On objašnjava da vakcina nema i ne može imati odnose sa čovječijim DNK i potvrđuje ono što nauka kaže – vakcine nisu opasne.

Famozni video možete pogledati 👇


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *