Slavko Vučurević o otimačini u vrhu PDP-a


Nekadašnji gradonačelnik Trebinja i član PDP-a i Slavko Vučurević osudio je kretanje PDP-a na političkoj sceni iznoseći frapantne podatke gostujući kod Mata Đakovića.

Prema riječima ovog Hercegovca zaboravljenog od strane vrha partije, sam rad i politički angažman svodi se na upravljanje stranačkom kasom, i da su ignorisanjem ljudskosti, čestitosti i poštenja “interesdžije” otjerale na desetine stručnih, obrazovanih i kvalitetnih kadrova.

Problem vidi u vrhu partije, na čelu sa Branislavom Borenovićem. “Borenović je “polomio” mnoge dobre odbore, mnogi ljudi su otišli… Da bi došao na neko mjesto potrebni su rezultati koji te preporučuju za to, a za Borenovića politički rad i uspjeh, kao ni karijera nisu bili preporuka” kategoričan je Vučurević.

Ne krije da je promijenio mišljenje o počasnom predsjedniku Mladenu Ivanoviću, i da je istom rekao da Borenović nije kompetentan za to mjesto i da je veoma loš izbor.

Borenović sa jednom užom grupom u PDP-u, poznatoj kao tri G grupa, projektuje sve unaprijed zarad interesa te iste grupe” kaže Vučurević i dodaje da je

Borenovićnedorastao funkciji predsjednika stranke”, da je to “čovjek bez radnog iskustva koji je došao na čelo stranke i misli da može da vodi državu”.

Podsjećamo da je sve počelo nedavnim optužbama na račun vrha PDP-a na konferenciji za novinare, za šta Vučurević tvrdi postoje dokazi.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *