Spektakularna tuča žena pred Bolnicom


Posljednjih nekoliko mjeseci ko čita vijesti vezane za Nevesinje ima utisak da se radi o gradu sa 77 , a ne 7 hiljada stanovnika. Dešavalo se i ranije da žene uzmu pravdu u svoje ruke ali se čini se vodilo računa o tome gdje će se obračun desiti. Jutros to nije slučaj.

Nevesinjska policija alarmirana je oko 10 časova. Naime došlo je do prepirke, a potom i fizičkog okršaja između dvije žene ispred Bolnice Nevesinje. za koje očevici tvrde da su rod.

Leti perje

Nevesinje nije selo u Ekvadoru, mada prolaznici i stanovnici sa tog područja kažu da se radi o klasičnom “porodičnom” svođenju računa odnosno regulisanje “prošlogodišnjih repova” . Prisutnima uzbudljivoj tuči i čerupanju kose prethodilo je verbalno prepucavanje, gdje je najmanje bitno “ko je u pravu“.

Ko će koga , no svoj svoga

Nevesinjci nisu mnogo uznemireni , a sagovornici kažu da se ovo još i dobro završilo kako je moglo biti.

Zato što su rod, ako se ne varam jedno je zaova, a drugo je nevjesta. To je takva vrsta veze da ako dođe do sukoba, gledali dva terijera ili dvije ženemala je razlika; tu se ide do kraja, nebitna je lokacija, pandemija, uslovi, a nema potrebe ni za rukavicama.

Komšija preko puta

Što se tiče posljedica – ništa novo, tjelesna povreda, nalog i furaj dalje.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *