Tamindžija: Trebinje više nikad bez vode


Kako se radovi na rezervoaru “Vrelo oko” približavaju kraju, sve je izvjesnije da Grad Trebinje više nikad neće imati problema sa vodosnabdijevanjem.

Izvršni direktor Hidroelektrana na Trebišnjici Ilija Tamindžija posjetio je radove koji se odvijaju na rezervoaru „Vrelo oko“ u Trebinju. Oko tri miliona КM HET-ovih sredstava uloženo je u ove radove.

Tamindžiju posebno raduje što se radovi privode kraju, i što će novi rezorvoar od 2500 kubika osigurati vodosnabdijevanje Trebinja.

Radovi na rezervoaru „Vrelo oko“ se privode kraju. Novi rezervoar zapremine 2500 kubika će obezbijediti sigurnost u vodosnabdijevanju grada Trebinja” kaže Tamindžija i dodaje da je “Izvršena je ugradnja nove automatike, pumpe, nove hlorne stanice uz mogućnost automatskog hlorisanja oba cjevovoda ponaosob i izmijenjena je hidromašinska oprema.”

3 miliona KM

Hidroelektrane na Trebišnjici su u ovaj projekat uložile oko 3 miliona KM .

Zahvaljujući ovom projektu građani će dobiti vodu znatno boljeg kvaliteta, bez potrebe za prokuvavanjem i u vrijeme najvećih padavina! Trebinje ima sigurno vodosnabdijevanje i više nikada neće ostati bez vode”

Ilija Tamindžija

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *