Tamindžija: znanje i rezultati za bolji život


Narodni Poslanik Ilija Tamindžija kandidat je SNSD-a za Narodnu Skupštinu Republike Srpske na predstojećim izborima, pod rednim brojem 10.

Ilija Tamindžija

Znanje i stručnost na prvom mjestu

Kao iskusan političar Tamindžija jasno vidi i govori o tome šta se nudi građanima na predstojećim izborima. Shodno tome smatra da “samo ljudi koji su školovani i stručni za pozicije i poslove koje obavljaju mogu da doprinesu da se u Republici Srpskoj živi još bolje i kvalitetnije.”

Fokusiran je na konkretna djela i rezultate, i nastoji da kroz svoj rad da doprinos boljem životu na ovim prostorima. Kako navodi u izjavi za Topportal, bržem razvoju Republike Srpske doprinijeće nova zaposlenja ali i bolji položaj zaposlenih.

Ne treba zaboraviti da je Vlada Republike Srpske obezbijedila je 28 miliona maraka za programe zapošljavanja, od čega je rekordno veliki dio usmjeren ka na istočnoj Hercegovini.

Prije svega moja Hercegovina

Ne treba zaboraviti da je Vlada Republike Srpske obezbijedila je 28 miliona maraka za programe zapošljavanja, od čega je rekordno veliki dio usmjeren ka na istočnoj Hercegovini.

…ali jedini cilj mi je da kroz djelovanje utičem da Srpska, a prije svega moja Hercegovina, ima bolji standard

Ilija Tamindžija

U Nevesinju je zaista radno i tu nema dileme. Pokrenuti su brojni projekti pa čak i oni višedecenijski iščekivani su ugledali svijetlo dana zahvaljujući dugogodišnjem i predanom timskom radu, i saradnji sa srpskim članom predsjedništva i Vladom Republike Srpske.

Život nije cirkus

Kada je riječ o političkim protivnicima, čini se da im se ne daje previše pažnje. Kao što sam kaže, “ne živi se od uloga i akrobacija” već od konkretnih djela i rezultata. Na jednoj strani nalaze se vidljivi rezultati i opipljiva djela, a na drugoj “reality performansi i glumački talenat“. Smatra da politički protivnici treba da imaju ozbiljan program, ozbiljne stavove i kampanje.

Život nije gluma niti cirkus. Ne živi se od različitih uloga i akrobacija.

Živi se od konkretnih djela i rezultata, a rezultati sa ove strane se vide.

Ilija Tamindžija

Prema anketama Tamindžija i dalje važi za najvećeg favorita u Nevesinju, odnosno kandidata kojem se predviđa do sad najbolji izborni rezultat.

10. Ilija Tamindžija

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *