Terensko vozilo za Dom Zdravlja


U Novom Sadu potpisan je ugovor o finansiranju projekata ukupne vrijednosti 150.000 KM sa predstavnicima organizacija i institucija iz Srpske. Sastanku su prisustvovali predstavnici organizacija iz 8 opština Srpske, među kojima se našlo i Nevesinje. Sredstva je obezbijedio vojvođanski Fond za izbjegla i raseljena lica i saradnju sa Srbima u regionu.

Direktor Fonda Duško Ćutilo je sa korisnicima sredstava iz Nevesinja, Glamoča, Foče, Pelagićeva, Trebinja, Doboja, Banjaluke i Odžaka potpisao ugovor u prostorijama Pokrajinske vlade Vojvodine, uz prisustvo
sekretara za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu Aleksandra Sofića.

Prijateljski i krajnje pozitivan odgovor Fonda za izbjegla i raseljena lica i saradnju sa Srbima u regionu na zahtjeve i molbe predstavnika institucija i organizacija iz lokalnih zajednica s ciljem poboljšanja uslova za opstanak i ostanak stanovništva u njihovim opštinama.

Nevesinjski predstavnik bila je Javna zdravstvena ustanova Dom Zdravlja koja će ovom prilikom poboljšati kvalitet usluga ustanove nabavkom terenskog vozila za medicinske svrhe.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *