(VIDEO) Učenik prevrnuo! Profesorica nemoćna


Kad đavolu opa’ne pos’o, nema sumnje da zareda po školama. U školama je uvijek bilo svega, a danas pogotovo.

Profesorica nemoćna kao nekada nastavnik (osnovna škola) tehničkog u Nevesinju. Na času tuku narodnjaci, mladi se tuku međusobno, psuje se, učenici “školu okreću na se“. Mada prevrtanje stolova podsjeća na srednjoškolski aktivizam sa časova latinskog jezika.

Snimak užasavajućeg varvarizma star je preko godinu dana, a svijetlo dana ugledao je tek nedavno , najprije kroz društvenu mrežu TikTok, a sad već i na ostalim. Dolazi iz srednjoškolskog centra “Nikola Tesla” u Batočini.

Rijaliti po školama

Vabi rogu sad

Direktorica ove ustanove, kao i svaka u ovakvim slučajevima , nema puno za reći osim da su to počinili nekadašnji učenici, odnosno oni koji su prošle godine maturirali. Strpljivo su čekali da završe pa tek onda da jure slavu na društvenim mrežama. Za javnost direktorica otkriva da je “do objavljivanja na društvenim mrežama škola nije imala uvid ni saznanja o ovom snimku. Snimak je objavljen na društvenoj mreži godinu dana nakon što je snimljen u školi, a objavio ga je na svom Tiktok profilu naš bivši učenik. Nastavnica koja se pojavljuje na snimku izjavila je da nije primijetila da učenici snimaju, a s obzirom na to da je riječ o početku časa i da je brzo uspjela da reguliše disciplinu u odjeljenju, nije prijavila ovakvo ponašanje“.

Pojeo vuk magarca

Ovce bezbrižno pasu jer vukovi ovih dana , pogotovo u školama, su proždrali više magaraca no ičeg. Ko će zaštititi nastavnicu? Čisto sumnjamo da je ovo “jedan jedini baksuzni” razred. Ko je zaštitio i štitio uopšte onoga što je predavao tehničko kod nas? Sa druge strane ko je zaštitio učenike od kompleksa i kojekakvih ispada sa časova latinskog? Svi imate 4 ocjene ali tebe pita za petu kako bi te oborila na popravni jer imaš dvije dvice i dva keca. Gujana li gujana.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *