(VIDEO) Dok zaposleni i službe bleje, Predsjednik kosi


Javnost je iznenađena još jednim performansom, ali ovoga puta to nije notorno ime Gradonačelnika, već sam Predsjednik.

Službe Gradonačelnika i gradske uprave Banjaluke zapustile su mnoge djelove Banjaluke, između ostalog i ovaj prekrasni do Klašnice.

U svom novom pokušaju da pokaže svoju svestranost i poveže se sa svojim narodom, Predsjednik Dodik se prihvatio kose i vješto pokosio to što nisu oni koji su za to plaćeni.

Dok su mnogi građani bili zatečeni ovim neočekivanim preokretom, Predsjednik je bez oklevanja, i to u svojoj novoj košulji i pantalonama i sa iskrom u očima krenuo u akciju.

Građanima, mahom vozačima je to bilo presimpatično te je bilo i malo zastoja.

Njegovi pokreti su bili graciozni i precizni, a dok je kosio, odavao je auru onog starinskog.

Reakcije na ovu neočekivanu akciju bile su pomiješane. Dok su neki građani bili oduševljeni što je Predsjednik pokazao “bliskost sa narodom”, drugi su bili zabrinuti zbog potencijalnih posledica po državu.

“Zar nije njegov posao da se bavi važnijim stvarima, poput rešavanja ekonomskih problema i borbe protiv korupcije?” zapitao se jedan zabrinuti građanin.

Gradonačelnik Banjaluke nije bio nit raspoložen ni dostupan za izjave, pravdajući se kako mora odnijeti neke stolice u podrum. Neformalno saznajemo da se oznojio daleko više nego Predsjednik.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *