(VIDEO) Nevesinjska bolnica među najhvaljenijim ustanovama regije


Velibor Milivojević na čelu je jedne od najhvaljenijih ustanova u Hercegovini – bolnice u Nevesinju.

Jasno je da bolnica nije turističko odredište, ali je još jasnije da svi koji su imali iskustva “iz prve ruke” na sva zvona hvale kvalitet usluga i način izvršenja usluga u ovoj nevesinjskoj ustanovi.

Direktor ove ustanove gostujući u Jutarnjem programu saopštio je vijest o povoljnoj epidiemiološkoj situaciji u Nevesinju, naglašavajući da su na liječenju trenutno svega četiri pacijenta oboljela od virusa Kovid 19.

Smanjen broj operacija

Usljed pandemije mnogi su zbog restrikcija kretanja mogli i očekivati smanjenje u broju operativnih zahvata. Međutim Milivojević ističe da je broj blago niži bar kada se radi o kompleksnim operativnim zahvatima u odnosu na prethodne godine.

Manje je zahvata bilo, ali smo iskoristili svaki trenutak povoljne epidemiološke situacije da organizujemo liječenja i operacije” ističe Milivojević u Јutarnjem programu RTRS-a.

Zašto svi hvale bolnicu?

Nevesinjska bolnica spada među najopremljenije ustanove ovog tipa u regiji, a poznato je i da ima odličnu saradnju sa zdravstvenim stručnjacima iz Srbije, što uveliko doprinosi nivou i kvalitetu usluga, ali i ugledu ove ustanove. Gostovanje doktora Milivojevića možete pogledati.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *