(VIDEO) U pripremi velika Božićna humanitarna akcija


Najveća i najorganizovanija humanitarna akcija na području Hercegovine dešava se u Nevesinju. Pokrenuta od strane zemljaka iz Kanade iz godine u godinu akcija okuplja sve veći broj donatora kako ustanova i preduzeća tako i ljudi dobrih srca.

Iz ove lokalne zajednice , osim Udruženja Multiple skleroze regije istočne Hercegovine , iz Nevesinja u velikoj Božićnoj humanitarnoj akciji učestvuju:

  • Opština Nevesinje
  • Centar za socijalni rad
  • Crveni krst
  • Srpska pravoslavna crkva
  • Opštinska boračka organizacija

Osim socio-ekonomski najugroženijih porodica i oboljelih od multipla skleroze iz Nevesinja, ova humanitarna akcija će obuhvatiti i druge istočno-hercegovačke opštine pa pomoć će biti podijeljena i povratnicima u dolini Neretve.

Organizatori akcije “Dobrota se nalazi u srcima ljudi

Učiniti da sve porodice osjete radost božićnih praznika je osnovni cilj ove akcije koja se zvanično realizuje se već desetak godina.

Ovim putem pozivamo sve ljude koji su u mogućnosti, kao i javne ustanove i preduzeća da daju svoj doprinos ostvarenju ciljeva ove akcije i tako uljepšaju najadosniji hrišćanski praznik Božić socijalno i ekonomski najranjivijim kategorijama našeg društva.

Sredstva možete uplatiti na račun Udruženja Multiple Skleroze

552 006 000 123 9041

Dodatne informacije: 065-475-060

Kako je to izgledalo prije pandemije pogledajte u video prilogu


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *