Vučić imenovao frižider za savjetnika Predsjednika Srbije


Aleksandar Vučić obnovio je mandat za Predsjednika Srbije na održanim izborima .

Apsolutnom pobjedom je nadvisio sve protivnike, ali naglasio da ova pobjeda ne bi bila moguća da građani nisu prepoznali njegov kvalitet i rad.

Želim da se zahvalim svim građankama, građanima, predmetima i bijeloj tehnici koji su glasali za mene. Ovo je samo pokazatelj da je Srbija izabrala put prosperiteta, razvoja i blagostanja, koje smo počeli razvijati i što planiramo da uradimo i u budućnosti. Drago mi je da su građani izabrali najbolju opciju za njih i neka budu sigurni da ih nećemo iznevjeriti. Posebno mi je zadovoljstvo što sam ušao u istoriju po broju osvojenih mandata i brojem glasova, trudiću se da kao i do sada opravdam povjerenje”, istakao je Vučić.

Ono sa čim se Vučić i njegova stranka mogu posebno pohvaliti je sistem propagande, koji svaki izborni ciklus briljira sa originalnim reklamama i sloganima. Ovogodišnja zvijezda kampanje je bio frižider, koji nije ostao uskraćen svoje nagrade.

Frižider iz kojeg sam izašao na reklami je pokazao svoju lojalnost, kvalitet i predanost napretku Srbije, i ja želim da mu se odužim kako to dolikuje. Imenovao sam ga za svog savjetnika i nadam se da će u budućnosti mi pomoći pri donošenju ključnih odluka. Moram istaknuti da smo svi zaslužni za ovo, i da pobjeda koju smo ostvarili nije moja, već pripada svim građanima i građankama Srbije i hvala im na tome”, dodao je Vučić.

Pored najavljenih obećanja da će vratiti Kosovo, povećati platu na 7.500 eura, otvoriti 75 miliona radnih mjesta, Vučić je naglasio da će u novom mandatu također aktivnije raditi na razvoju svemirskih misija za kolonizaciju Marsa, pomoći Sjedinjenim državama u borbi protiv korupcije, te aktivno učestvovati u procesu demokratizacije Sjeverne Koreje.

Bakir najavio izlazak iz trezora u kampanji


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *