Vučića trebalo “sad nekad”


Da je na Vučića trebalo “sad nekad” izvršiti atentat svjedoči obaveštenje je dobijeno pod oznakom hitno još 14. januara. Prema obavještenju jedne od zemalja članica EU atentat se trebao desiti polovinom februara.

Naše službe rade na tome da nađemo ta lica i sprečimo ubistvo. U toj informaciji je označen Radoje Zvicer, da on to organizuje. Da li je on na čelu te kriminalne grupe ne znam i u to sumnjam i mislim da postoji neko ko je iznad njega, a ko je i da li postoji, utvrdiće istraga“, rekla je Brnabić za TV Prva, navodeći da je obaveštenje dobijeno u pisanoj formi.
Ona je rekla da je to “samo jedna od takvih pretnji u nizu Vučiću, ali je najozbiljnija” i potvrdila da mu je obezbeđenje pojačano.

Ali to za mene ne znači ništa ako mi to ne sprečimo i ne uhvatimo te ljude ranije, ne sprečimo njihov ulazak u Srbiju ili njihove jatake u Srbiji, ja onda ne verujem ni u kakvo lično obzbeđenje. Zato što ako želite da ubijete nekog možete da ga ubijete. Dakle mi to moramo da sprečimo mnogo ranije“, rekla je Brnabić, ističući da našim službama pomažu strane službe.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *