Zurovac o Stanivukoviću, Đajiću i uopšte


Politički analitičar iz Nevesinja, Miroslav Zurovac za Herceg TV komentarisao je aktuelno političko stanje u Banjoj Luci, rad Stanivukovića, Đajića, te dao svoju projekciju za naredne izbore.

Politički analitičar iz Nevesinja, Miroslav Zurovac


Ocijenjujući stanje kao stabilno, Zurovac je uputio kritike na račun trenutnog Gradonačelnika Banja Luke Draška Stanivukovića, osvrćući se na njegov “tour” Bosnom i Hercegovinom koji svakako Banja Luku stavlja u sasvim drugi plan.

Preuzimanje banjalučkog SNSD-a od strane Dr. Vlada Đajića, Zurovac ocijenjuje pozitivno i vidi kao znak da je SNSD odlučan u namjeri da Banja Luku vrati stazama napretka i razvoja.

Ono što ide u prilog ovakvim pretpostavkama je i samo stanje u opoziciji, koje prema riječima Zurovca preslikava opštu neslogu pogotovo kada se radi o kandidaturama za određene funkcije. Upravo zbog toga Zurovac smatra da će najveće povjerenje građana na idućim izborima biti ukazano baš SNSD-u.

Detaljnije na: https://www.herceg.tv/index.php/politika-rs/33875/zurovac-stanovukovic-ne-radi-posao-za-koji-je-izabran-i-placen?lang=cir


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *